Su Tesisatçısı İzmir

Su tesisatı yapımı tecrübe ve dikkat gerektiren bir iştir. Bu iş için dairenin su saatinden itibaren düzenleme yapmak daha doğrudur. Tuvalet tesisatı, banyo tesisatı ve mutfak tesisatı içinde belirlenen kullanım yerlerine sıcak ve soğuk su hattı tesisatçı tarafından beraber yapılır. Yapılan tesisatların ölçüleri Türkiye standartlarına göre ayarlanır.

Su tesisatı arıza bulma ve tamiri konusunda profesyonel bir su tesisatçısı ile çalışmanız büyük dertlerden kolayca kurtulmanızı sağlayacaktır.

Su tesisatı konusunda uzmanlaşan firmamız komple su tesisatı hizmetinin yanı sıra; su kaçağı tespittıkanıklık açma ve petek temizliği gibi önemli konular için yüklü yatırımlar yaparak son teknoloji cihazlarla profesyonel hizmet vermektedir.

İstanbul’un tüm semtlerine 7/24 su tesisatçısı, su tesisatı arıza bulma ve tamir hizmetimiz vardır.

Su Tesisatı Arıza ve Tamiri
Su tesisatında hatalı işçilik, su tesisatı tıkanması veya tesisat demir boru çürümesinden dolayı su sızıntısı meydana gelebilir. Su borusu patladı, su tesisatı tıkanıklığı gibi durumlarda firmamız her türlü su kaçağını noktasal olarak robot cihazlarla bulup tamir etmektedir.
Evinizde veya işyerinizde yapılacak su tesisat tamir çalışmasında temiz ve profesyonel bir hizmet sunmaktayız.Yapılan boru değiştirmeboru yenilme ve diğer tamir işlerine de beş yıl garanti vermekteyiz.

Su tesisat arıza problemlerinde yapılan tamirden dolayı beş yıl içinde ikinci bir rahatsızlık yaşanması durumunda hiçbir ücret talep etmeden sorununuzu gidermekteyiz.

Su tesisatı arıza ve tamiri işlemleri için bizi hemen arayarak su tesisat arıza bulma sorunlarınızı uzman ekiplerimize emanet edebilir, kırmadan dökmeden ve ekonomik bir biçimde kaliteli hizmet alarak sorunuzdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Su Arıza
Ülkemizde son günlerde su arızaları sıklıkla yaşanmaktadır. Bunun sebepleri; hatalı işçilik, hatalı ekipman kullanımı ve hatalı malzeme kullanımıdır.

Bu gibi durumların önüne geçilmesi zordur. Çünkü günümüzdeki rekabet ortamında ucuz işlerin yapılması bu gibi durumlara meydan vermektedir.

Peki bu arızaların önüne geçmek mümkün değilse ne yapmalıdır? Yapılacak şey, bu sorun karşımıza çıktığında uzman, işini bilen bir ekip çağırarak sorunu en az hasarla atlatmaktır.

Pis su tesisat yapımı
Pis su tesisatları; bina içi ve bina dışı olarak ikiye ayrılır. Bina dışı pis su tesisatı il kanalizasyon idaresi tarafından yapılacağı için bizim konumuz dışındadır.

Bina içi pis su tesisatı kısaca BİP olarak adlandıracağız. BİP tesisatı kanalizasyon idaresinin binamız için bıraktığı kanal ucundan başlayarak döşenmelidir. Çünkü biz meyilimizi buna göre ayarlamak zorundayız.

Eğer kanal ucundan aşağıda kalırsak pis sular geri gelir ve sistem çalışmaz. Eğer kanal ucundan daha aşağıda bir tuvalet yada başka bir gider oluşturmak istiyorsak bir rögar oluşturup, bu rögardan atık su pompası yardımıyla tesisat yıkama işlemi yaparak pis suyu kanala atmalıyız. İşinde uzman su tesisatçı bu konuda gerekli eğim hesaplamalarını yaparak su akışını sağlar ve tesisat’ın ileride sorun oluşturmamasını sağlar.

BİP tesisatında en önemli unsur kaliteli ve 3 mm.’den ince olmayan malzeme ve borunun kanala doğru mayilinin iyi ayarlanmasıdır. Çünkü borunun meyil’i fazla olursa su gider katı atıklar kalır. Az olursa az önce de değindiğimiz gibi sistem çalışmaz. Bunun ölçüsü ise %0,5 ile %1 arasındadır. Kullanım esnasında sistemin meyil ayarının bozulmaması için iyi bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Beton altına gömülen borular üzerine mutlaka harç dökülerek sabitlenmelidir.

Dışarıdan geçen borular ise 1 mt. aralıkla kelepçe ile sabitlenmelidir. Kanal ağzından kolon hattına gidinceye kadar yapılan borular arasına temizleme parçası dediğimiz parçalar kullanılmalıdır. Bunların aralıkları 4-5 mt. arasında olabilir. Bu parçalar; herhangi bir tıkanıklık esnasında sistemin sökülmeden temizlenmesini sağlar.